Mijn weekend

Vrijdag begon het wat minder. Mijn oorontsteking is weer terug. Dus dat was een wat mindere dag.

Zaterdag was een leuke dag.
Samen met mijn vader hebben we het schip van mijn broertje van Rotterdam naar Lith gebracht.
desmar

Er was een planning op privé gebied en een planning op werk gebied. Toen de planning op werk gebied anders liep dan gepland ging ook de privé planning bijna niet door. Dus ja, ‘Zus heb je zin en tijd?’ en ja ik had wel zin en tijd.

Het was leuk om weer eens te varen. Zo komen al mijn diploma’s die ik heb ook weer eens tot zijn recht. Maar het leukste vond ik het zeven uur ouwehoeren met mijn vader. We hebben het over van alles en nog wat gehad. ‘Quality time’ noemen ze dat.

Vandaag hangt, qua goed of slecht, een beetje tussen deze twee dagen in.
Toen ik vanochtend wakker werd had ik veel last van mijn oren. Ik dacht dus dat het een slechte dag ging worden maar dat viel mee. Wel veel geslapen maar toch ook nog wat dingen thuis gedaan en nog even naar de drogist geweest. Ik voel me een beetje alsof ik ziek aan het worden ben maar na een slaapje voel ik me weer goed. Donderdag heb ik een afspraak met de KNO arts dus nog even volhouden.

6 thoughts on “Mijn weekend

 1. Mijn ouders hadden al een schip. Ik ben er dus op geboren laten we maar zeggen. Zelf heb ik twintig jaar gevaren op een iets groter schip. Het is net een soort vrachtwagen maar dan op het water en je woont er echt op. En net zo als alles heeft het zijn voor en nadelen. Dank je voor de reacties.
  XXX

  Like

  • Hoi,
   Welkom.
   Water heeft voor mij vele betekenissen. Zowel positief als negatief. Misschien zie ik het gevaar ook meer omdat ik er mee ben opgegroeid. Maar magisch is het zeker.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s