Dansen in eerlijkheid

Je zal toch maar een stukje schrijven over een boek. En vervolgens wordt dat stukje geplaatst in de tweede druk van dat boek. Het zal je toch maar gebeuren. Nou…… IK STA ER IN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLIJ !!!!!!!!!!!!!

dansen in de hemel dansen in de hemel

Dit was gisteren mijn facebook status.

Ik weet niet in hoeverre jullie lezers ook mijn columns lezen, maar op 5 juni schreef ik een column over het boek “Dansen in de hemel” geschreven door Michael Pilarczyk.

http://callitcolumns.wordpress.com/2014/06/09/dansen-in-de-hemel/

Mijn achterliggende gedachte bij deze column was het aantonen hoe fout je kan zijn met je vooroordelen. Ik begon aan dit boek met vooroordelen en terwijl ik het aan het lezen was dacht ik nog, nou Michael dit wordt je eerste negatieve recensie, maar ik zat zo fout en dat geef ik openlijk toe.

Op 8 juni vroeg Michael mij ineens of hij mijn recensie mocht gebruiken in de tweede druk van zijn boek. Als dank zou ik een gesigneerd exemplaar ontvangen met mijn eigen recensie erin. Ik maakte hem duidelijk dat ik me vereerd voelde en dankte hem.
In het echt was ik door het dolle heen, whahahahahaha.
Ik denk dat het woord ‘euforie’ hier wel op zijn plaats was.

En 2 juli was het dan zover, daar lag het boek in de brievenbus.
Mijn kinderen noemen me nu voor de grap BNer en ik ben zo blij als een klein kind.
Trots op mezelf als ik heel eerlijk mag zijn.
Dezelfde eerlijkheid is de reden dat ik in dat boek sta denk ik.

5 thoughts on “Dansen in eerlijkheid

  1. Ha ha ha, voor alles is er een eerste keer. En eerlijk gezegd had ik helemaal nog nooit van hem gehoord. Z’n stem herkende ik wel maar zijn naam zei me niks.

    Like

  2. Há kan ik jou nu gelijk gaan volgen, collega!
    Ook hier nog een keer: GEFELICITEERD!!! En zoals jij bij mij al schreef, ik begrijp exact hoe je je voelt, geweldig!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s