Ergotherapeut

Mijn ergotherapeut zou een andere benaming moeten krijgen, het zou meer mental coach of zo moeten zijn. Misschien een carrière switch Marloes?

Zij weet mijn punten te activeren , ik denk dat ik een andere patiënt voor haar ben dan andere patiënten. Whahahaha, hoor mij, ik heb niet echt beperkingen, maar toch ben ik beperkt.

Ik ben een woordenzever. Ik denk niet eens dat dat woord bestaat.

Je kan tegen mij heel veel vertellen, ik luister, soms lijkt het zelfs alsof ik het niet allemaal mee krijg, en dan later komen alle woorden langs. Dit kan dezelfde dag zijn of dagen later. Ik denk zelfs dat ik dit doe tot op zekere hoogte met iemands uitdrukking en houding. Misschien is het wel analyseren wat ik doe , ha ha ha.

Maar met wat iemand tegen me zegt, heb ik dat heel erg. Ik weet dat ik dit doe, maar ik doe dit niet bewust.

En de ene mens heeft deze werking veel meer op me dan de ander.

En Marloes is er zo een, alles wat ze zegt passeert de revue, en dan doe ik eigenlijk niet veel bijzonders, ik denk gewoon terug aan wat ze zei en wat we besproken hebben, wat ik antwoordde, en dan opeens komen er woorden uit, waar ik vervolgens over verder moet denken.

Soms word ik zelfs boos over hoe ze deed of over wat ze zei, maar dat is allemaal goed.

En ik denk dat ik anders reageer dan anderen. Ik kan niet zomaar iets doen omdat iemand dat zegt, ook al heeft diegene ervoor geleerd. Ik moet het waarom begrijpen en een reden hebben om iets te doen. En als ik dan raad opvolg zonder erover na te denken, dan denk ik wel weer na over het resultaat.

Misschien is dat wel waarom ze me altijd weer weet te activeren, ze is de enige die me echt “opdrachten” geeft, dus moet ik wel nadenken over alles.
Niet dat ik de opdrachten uitvoer zoals ze zou willen geloof ik, ik doe het op mijn manier denk ik.

Toch is er iets wat Marloes met me doet, iets waardoor ze me activeert, en ik ben haar hier zeer dankbaar voor.

Mijn mental coach.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s