One night stand part 2

Ik denk dat ik weet wat het nut was van de bijna one night stand.

Ik ga dan lopen malen, denken “waarom deed ik dat, zoiets doen is niks voor mij, waarom deed ik dat?” , en dan na een dag of 3, dan komt het eruit. Ik zou willen dat dat sneller gaat, maar dat is weer een ander A4 tje.

Maar ik denk dat het allemaal met het geloven in mezelf te maken heeft. Het vertrouwen krijgen in mezelf.

Weten dat ik bepaal wat er met me gebeurt , wanneer en door wie.
Klinkt allemaal zo makkelijk, je zegt toch gewoon “nee”, en dan gebeurt het niet. Maar zo makkelijk was dat nooit voor mij.

20 jaar in een huwelijk gezeten waarbij ik niet echt werd gedwongen tot seks, maar als ik “nee” zei, of niet zo’n zin had , dan werd hij boos of chagrijnig. Dus dan ,om de vrede te bewaren, doe je het maar. Wat dan weer voelt als een verplichting en iets waar je niks over te zeggen hebt.

Voor deze 20 jaar zit een verkrachting, die ik niet goed verwerkt had, dus dat maakte mij ook niet helemaal ok in een relatie.

H. is de eerste die mij behandeld zoals het hoort. Nee is nee, en er is geen eens discussie of een slecht woord over. Deze manier van mij behandelen heeft als gevolg dat ik veel meer seks wil. Laat mijn ex het maar niet horen , ha ha ha.

Voor mijn ex was het, als de seks goed is, is de relatie ook goed. Voor mij moet de relatie goed zijn en dan komt de rest vanzelf.

En alles heeft ook te maken met het aantrekken van bepaalde mannen denk ik.

Misschien trok ik wel de “verkeerde” mannen aan, of “dat soort man” , gewoon omdat ik niet genoeg in mezelf geloofde.

Ook dat was anders deze keer, het was een andere soort man, de one night stand man was anders, H. is ook een ander soort man.

Ik denk dat dit deel van het geloven in mezelf, het geloven dat ik goede keuzes maak, ook onderdeel was van de one night stand ervaring.

Weten dat mijn keuzes zijn veranderd omdat ik zelf ben veranderd. Ik moet huilen nu. Teken dat ik op het goede spoor zit met mijn gedachte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s