Mijn kader

Iemand zei gisteren tegen me dat ik misschien eens meer buiten “mijn kader” moet treden. (Misschien was ik daar al aan begonnen met mijn bijna one night stand, ha ha ha )

Maar wat is “mijn kader”.

Mijn kader is mijn veilige leven, mijn geregelde leven.

Heel mijn leven doe ik eerst dingen die moeten, en de tijd die over is, is voor mezelf. Dan mag ik pas leuke dingen doen, als al de “moet dingen” zijn gedaan.
En dan moet ik nu alles omdraaien, eerst mezelf en dan wat moet.

En wat krijgen we dan? Een overgangsfase LOL

Wat ik heel de dag aan het doen ben nu is, iets wat ik moet doen en dan weer een A4 tje vol schrijven. En leuk dat ik het vind !!!!!!!!!

Mijn hoofd draait op volle toeren, tot dat het instort natuurlijk, maar dat zien we dan wel. Ik barst van de inspiratie, ik denk dat ik over elk onderwerp wel wat kan bedenken.
Sommige zullen het “creatief” noemen, ik noem het “mijn rare hoofd”.

Stap eens buiten je kader zegt ze dan……..

Geweldig mens trouwens, op de een of andere manier weet ze me altijd weer te triggeren. Ik weet wel dat ze daar voor geleerd heeft, maar toch, het voelt goed, er is een soort klik.

Maar alles wat ik de laatste jaren aan het doen ben is eigenlijk al buiten mijn kader.

Depressief geweest……………….. behoorlijk buiten mijn kader, depressief , therapeuten en alles wat daarbij hoorde was voor “softies”, niet voor mij, ik loste alles zelf wel op.

Bij mijn man weg……………… behoorlijk buiten mijn kader. Voor mezelf gekozen, behoorlijk buiten mijn kader.

Allemaal papieren gehaald, in record tempo denk ik, maar daardoor wel een baan. Behoorlijk buiten mijn kader, 20 jaar huisvrouw en moeder geweest. Nooit echt voor mezelf gezorgd.

Al meer dan een jaar ziek, niet dat ik dit zelf kon kiezen, maar behoorlijk buiten mijn kader, ik was nooit ziek en als ik wel ziek was ging ik gewoon door. Nu staat de rem erop. En het moeilijkste is om die er gereduceerd op te houden, anders gaat het weer fout.

Misschien dat ik het moet verdelen in mijn interne en externe kader.

Alles tot nu toe is mijn externe kader. De buiten grenzen van mezelf. Alles om me heen. Het begin. Vanaf nu , (of vanaf de bijna one night stand ha ha ha) , is mijn interne kader.

“Mijn kader” hmm………….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s